Google Ads

Je wilt meer online zichtbaarheid, traffic, sales of rendement en wil eigenlijk ook direct het resultaat kunnen volgen. Dan is zoekmachine adverteren (SEA) met Google Ads de passende tool voor jouw bedrijf.

 

Door te adverteren met Google Ads krijg je de beschikking over het gehele advertentie netwerk van Google. Hieronder vallen o.a. Youtube, Goolge Shopping en de zoekmachine zelf.

 

Met Google Ads betaal je alleen voor de bezoeker die daadwerkelijk op jouw website is beland (Cost per click) of in sommige gevallen jouw video advertentie bekijkt (Cost per view). Het rendement van de campagne(s) is hierdoor duidelijk meetbaar en je weet precies waar jouw investering heen gaat.

 

Zoekmachine adverteren kan echter een ‘door de bomen het bos niet meer zien’ verhaal worden. SEAN online helpt je daarmee. Vanwege de uitgebreide en actuele kennis van het vakgebied ben je er zeker van dat jouw bestaande óf te maken Ads campagne(s) in goede handen zijn.

 

SEAN online biedt adviserende- én uitvoerende diensten aan. Uiteraard is een combinatie van beide mogelijk. Nieuwsgierig wat SEAN online voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact op!

 

SEAN online kan je ook helpen met jouw eigen Google Ads vaardigheden, bijvoorbeeld een snelle opfriscursus!

Google Partner

SEAN online is sinds maart 2014 trots Google Partner! Click op het logo voor de Partner pagina van SEAN online.